Det nye GDPR- regelverket vil tre i kraft i Norge fra 1. august 2018. I forbindelse med nytt regelverk ønsker vi å informere deg om hvordan og hvorfor Brisk Kompetansesenter AS håndterer og behandler personopplysninger.
Hva er personopplysninger?
Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en bestemt person. Det kan for eksempel være telefonnummer, e-postadresse, bosted o.l. Opplysninger om hvordan en person bruker nettsidene våre regnes også som personopplysninger.

Behandlingsansvarlig
Brisk Kompetansesesenter AS har hovedansvaret for behandlingen av personopplysninger som samles inn om deg på våre nettsider, og er derfor å regne som behandlingsansvarlig. Det samme gjelder for formålstjenlige personopplysninger som blir samlet inn for å kunne ivareta deg som kunde eller leverandør.
Brisk Kompetansesenter AS har inngått Databehandleravtaler med underleverandører som leverer tjenester til bedriften som medfører behandling av personopplysninger på vegne av bedriften. Eksempel på dette er IT tjenester og økonomi.
Er du deltaker hos Brisk Kompetansesenter er det NAV som er behandlingsansvarlig og Brisk Kompetansesenter AS har inngått en Databehandleravtale med NAV som beskriver hvilke opplysninger som kan samles, hvordan de skal behandles og oppbevares underveis i tiltaket samt rutiner for sletting når tiltaket er ferdig.

Hvordan informasjon innhentes
Brisk Kompetansesenter AS samler inn personopplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider eller direkte kontakt mellom kunde/ leverandør og representant for Brisk Kompetansesenter AS. Det er frivillig for de som besøker nettsidene eller er i kontakt med bedriften på annen måte å oppgi personopplysninger i forbindelse med produkter og tjenester som vi leverer.
Eksempler på skjemaer hvor vi spør om personopplysninger på nettsiden er:
  
  • Forespørsler eller tilbakemeldinger via kontaktskjema
  • Bestilling av varer og tjenester via nettsiden
  • Legge inn Åpen søknad
  • Ved påmelding til kurs, webinar o.l.
Hvis du ikke ønsker å oppgi personopplysninger, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter eller tjenester.

Eksempler på informasjon som hentes inn: 
  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Informasjon om din bruk av våre nettsider (eksempel, hvilke linker som besøkes, IP-adresse)

Formålet med innhenting av personopplysninger
Alle personopplysninger som blir innhentet av Brisk Kompetansesenter AS skal kun benyttes til det formål informasjonen blir innhentet for å dekke. Vi samler inn personopplysninger for å kunne gi deg tilgang til våre produkter og tjenester, for å kunne sende relevant informasjon (f.eks. i et nyhetsbrev) og for å kunne ta kontakt og tilby våre tjenester og produkter.
Opplysningen innhentes kun for å kunne gi deg som person best mulig oppfølging, både som deltaker, kunde og leverandør.

Når slettes opplysningen?
Brisk Kompetansesenter AS har ulike rutiner for periodisk sletting og oppdatering av personopplysninger ihht til personopplysningenes formål.
Ønsker du at personopplysninger om deg slettes kan du sende oss en oppfordring om dette ved å kontakte oss på firmapost@brisk.no

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)
Brisk Kompetansesenter AS benytter seg av følgende analyseverktøy: Google Analytics og Facebook Pixel. Både Google Analytics og Facebook Pixel bruker cookies/informasjonskapsler, dette er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin, som registrerer IP-adressen og gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett.
Vi bruker Google Analytics for å forbedre dine opplevelser av våre nettsider. Noe av informasjonen vi kan hente ut fra Google Analytics er, men ikke begrenset til: Hvor mange som besøker siden, når siden blir besøkt mest, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsider brukerne besøker, nettleser som blir brukt og bruk av enhet. Les Google sin egen personvernserklæring her https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/
Brisk Kompetansesenter AS bruker Facebook Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer. Du kan lese Facebook sin personvernseklæring her https://www.facebook.com/policies/cookies/
Om du ikke ønsker å godta informasjonskapsler, så anbefaler vi at du følger denne lenken og administrerer informasjonskapsler i din nettleser: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Informasjonsdeling
Brisk Kompetansesenter AS deler ikke personopplysninger med utenforstående tredjeparter med mindre Databehandleravtale er inngått. Da behandles personopplysningene på vegne av Brisk Kompetansesenter.

Dine rettigheter som registrert
Som bruker av våre nettsider, deltaker, kunde eller leverandør har du følgende rettigheter:

  • Innsyn i personopplysninger registrert om seg selv
  • Rett til å korrigere egne personopplysninger
  • Rett til å få slettet egne personopplysninger
  • Begrensning av behandlingen som gjelder seg selv
  • Å motsette seg behandlingen
  • Trekke tilbake et samtykke
  • Å få ta med seg egne personopplysninger (dataportabilitet)

Ta kontakt på firmapost@brisk.no
Dersom du mener vi i Brisk Kompetansesenter AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven eller på en annen måte har brutt loven, ber vi deg ta kontakt med oss snarest.
Du har også rett til å sende inn klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen er tilgjengelig på www.datatilsynet.no. 

 

BRISK Kompetansesenter AS skal bidra til at personer som står utenfor arbeidslivet, eller står i fare for å falle ut av arbeidslivet, primært kommer i eller opprettholder arbeid.

Utviklet av Digi Publishing AS